Välkommen till anmälningssidan för Cesar-studien!


Nu påbörjar ANOVA en ny studie (CeSar-studien) som ska mäta effekten av läkemedel vid sexmissbruk. Vi söker dig som oroar sig för att oönskade sexuella tankar och impulser börjar ta för mycket plats i ditt liv. Du kanske upplever att du har svårt att kontrollera dina sexuella beteenden som exempelvis porrkonsumtion, onani eller annan sexuell aktivitet eller har sexuella fantasier om det som kan vara skamfyllt och förbjudet. Kanske är du rädd för att ditt sexuella beteende ska gå över gränsen? Kanske har någon i din närhet uttryckt oro över dina sexuella handlingar? Är det så att dina sexuella beteenden har medfört problem i din vardag såsom relationsproblem eller arbetsrelaterade svårigheter?

Du kommer att lottas till att erhålla antingen behandling med Fluoxetin eller Naltrexon som båda används, men på annan indikation idag.

Sekretess och tystnadsplikt: Vi som arbetar med projektet är legitimerade läkare och legitimerade psykologer/psykoterapeuter som omfattas av sjukvårdslagens sekretessbestämmelser.

Är du intresserad?

Har du varit i kontakt med Hjälptelefonen PrevenTell (020-667788)? Om inte så välkommen att ringa för en första bedömning. Du kan också kontakta oss vi e-post info@preventell.se eller lämna ett meddelande så ringer vi upp dig nästkommande arbetsdag. Du kan också kontakta ANOVA direkt: 08-517 732 00

Anmälan till studien är möjlig mellan (oktober 2020) och (oktober 2023), men kan komma att stängas tidigare.

Ansvarig för studien är Professor Jussi Jokinen.

Påbörja anmälan